Workshop Tekniker

Supply Chain Fredericia Full-time Denmark

Jobbeskrivelse

Du vil blive tilknyttet vores workshop i Taulov, hvis hovedformål er at renovere vores brugte kaffemaskiner. Din arbejdsdag vil foregå i workshoppen sammen med dine kollegaer. Din arbejdsdag vil variere, da vi har mange forskellige typer af maskiner. Og der kommer løbende nye produkter til.

Opgaverne vil primært bestå af renovering af vores brugte kaffemaskiner, herunder fejlsøgning, bestilling af komponenter, udskiftning af reservedele, og klargøring til forsendelse.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone hvor der er plads til alle.

Kvalifikationer

Vi tror på selvstændighed og eget ansvar og du får lov til at tage fat fra første dag...

Vi ønsker en med en relevant uddannelse som f.eks. el-teknisk, mekanisk eller anden relevant erhvervserfaring.

Du vil indgå i et team hvor vi hjælper hinanden. Det er derfor vigtigt at du kan bidrage til at vores team med en god holdånd. Vi lægger vægt på at leve op til vores virksomheds værdi - Oneteam.

Det er vigtigt at du formår at arbejde struktureret og systematisk i tilgangen til arbejdsopgaverne, og kan holde hovedet koldt når det går stærkt.

Du er, forandringsparat og tager ansvar for dit arbejde.  Vi lægger vægt på din evne til at motivere dig selv, dit fokus på dine arbejdsopgaver og du sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde.

Yderligere oplysninger

Vi tror på at en travl og dynamisk hverdag, giver god motivation til at udvikle sig i stillingen og at det giver lysten til at være med til at forme sin egen hverdag. Engagement og samspil skaber god kollegialitet. Vi har en åben kultur hvor ansvarlighed og respekt er en kerneværdi.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos: Warehouse Manager, Flemming Rasmussen på telefonnummer +45 2172 9175 

Ansøgning - ansøgning samt personligt CV i PDF-format sendes via nedenstående link.

Ansøgningsfrist: 22-08.2022 – Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende og ansætter når rette vedkommende er fundet.

At arbejde hos JDE betyder, et arbejde i Danmark ældste cateringvirksomhed. Du vil derfor være med til at gøre en forskel i et tempofyldt miljø baseret på samarbejde, hvor du sammen med dine kollegaer vil være med til at forme din fremtidige hverdag. Vi arbejder som et team, fejrer succeser og støtter hinanden. Hvad du gør her, vil blive bemærket.

Vi har forrygende travlt i JDE ...

Derfor søger vi en ny assistent til vores Workshop i Fredericia.

Vi leder efter en energisk, professionel og kompetent kollega, til at renovere vores brugte kaffemaskiner.

Har du god teknisk forståelse og lyst til at arbejde med en af danmarks største maskinporteføljer, så er det dig vi har brug for!